Korteiste sommartips frå Kortmat

 

#Sommartips: Dette er berre nokon av tipsa vi kjem med i sommar. Oppe frå venstre: besøk Åmot Operagard​/Villa Åmot​, cidersmaking og kulturvandring hos Ciderhuset​, #lokaltpågrillen. Nede frå venstre: saftige jordbær, varme skillingsbollar frå Mjølkerampen​ (Foto: David Zadig), og noko godt i glaset hos Vesle Kinn​ i Florø (Foto: Tarjei Langeland).


Spennande matskattar, opplevingar og nære reisemål

I sommar kjem Kortmat med tips til dykk som vil på kortreiste turar og ferie i Norge. På dette kartet finn de spennande produsentar av lokal mat og drikke, kaféar og spiseri, restauranter og gardsbutikkar o.l som er verdt eit besøk. Vi legg ut nye sommartips kvar veke, så her kjem det mange matskattar, opplevingar og nære reisemål.  Følg med på Facebook og Instagram, spis og lev vel! Del gjerne kartet og tipsa våre med gode vennar og kjente.


Har du tips? 

Vil du hjelpe oss å dele dei beste lokale sommartipsa? Skriv til oss post@kortmat.no og sett ditt merke på skattekartet. Du kan også gjere det ved å tagge bilde og tipset ditt med #kortreistsommar @kortmat på Instagram.