Kortmat-bloggen

Vi i Kortmat er med på trenden der ein gir opplevingar heller ein ting i gåve, og det er så klart unike matopplevingar vi snakkar om. Ta til dømes firmagåver. Det er ingen enkel sak og finne ei firmagåva som ikkje ender opp på rotekottet eller i roteskuffa. Men kva med å overraske tilsette og samarbeidspartnarar More Info »

Ei reise som du bør få med deg i sommar er den nasjonale turistvegen Gaularfjellsvegen. På denne ruta er det rikeleg med vakre naturopplevingar, gode historier, utsøkte lokale smakar og spennande oppdagingar som ventar på deg. Frå den 27.07 til den 30.07 kan du til dømes vere med på halv eller heildagstur med guide som More Info »

I sommar kjem Kortmat med tips til dykk som vil på kortreiste turar og ferie i Norge. På dette kartet finn de spennande produsentar av lokal mat og drikke, kaféar og spiseri, restauranter og gardsbutikkar o.l som er verdt eit besøk. Vi legg ut nye sommartips kvar veke, så her kjem det mange matskattar, opplevingar og nære More Info »

Vi reiser gjennom Våtedalen. Følger lukta av nybaka havrekjeks. Det ryktast at dei er så populære at nokon reiser heilt frå Sotra til Byrkjelo for å sikre seg ein pakke av Bakar Jon sine Havrekjeks. Då Kortmat er innom er dei så klart utseld, men bakar og butikksjef Hilde Fjellestad er i gang med ei More Info »

  Vi har oversikta over kor du finn Bondens Marked Sogn og Fjordane i sommar, og håpar du tek turen innom.   – 08. juli Førdefestivalen, Førde  august Mimi goes glamping, Åmot Operagard         26. august Godt i Gapet, Florø   Interessert i siste nytt frå Bondens Marked Sogn og Fjordane? Held deg oppdatert på More Info »