Eit av føremåla som Kortmat jobbar med er å gjere lokal mat meir tilgjengeleg på nett. Dette gjer vi mellom anna ved å lage nettsider med integrert nettbutikk til lokale matprodusentar. Det er sjelden vi skryt over eige arbeid, men vi vil gjerne gjere det litt no slik at du har moglegheit til å bli kjent med det siste utvalet av lokal mat på nett her:

 

Nasjonal turistveg Gaularfjellet: Gaularfjell.no

På nettsida Gaularfjell finn du herleg lokal mat kombinert med norsk natur og kortreist ferie. Gjennom utvikling av denne sida har vi vore så heldige å bli kjend med nasjonal turistveg Gaularfjellet, og vi er no veldig freista til å utforske denne strekninga ved første høve. Langs denne vegen er det mellom anna rikeleg med vakre naturopplevingar, gode historier, utsøkte lokale smakar og spennande oppdagingar som ventar.

Besøk gjerne sida deira og planlegg din neste tur her. Du kjem ikkje til å angre!

 

Norsk Hjortesenteret: hjortesenteret.no

Den nye nettsida til Norsk Hjortesenter vil nok glede mange som er interessert i hjort, vilt, jakt og råvarer av ypparste kvalitet. Nettsida har ein eigen nettbutikk kor du kan kjøpe bankebiff, flatbiff, entrecôte, heilt slakt av hjort og mykje anna godt, pluss utstyr til slakt av hjort. Sida deira inneheld også ei oversikt over kurs og events som dei tilbyr, og ein Hjorteblogg der du kan lese relevante nyhende og innlegg frå Norsk Hjortesenter.

Ta turen innom Norsk Hjortesenter på nett her!  

 

Sangnæs Pølsa: sangnespolsa.no

Den historiske Sangnæspølsa har fått si eiga nettside der du kan kjøpe den spesialitetsmerka pølsa i nettbutikken deira. Her kan du velje mellom heil pølse, skiva eller snabb. Dei sender over heile landet og tilbyr gratis frakt på ordre over kr. 600.

Handl Sangnæspølsa her.

 

Toten Kjøtt: totenkjott.no

Toten Kjøtt er ein levarøndør av ferske og spekede matvarer på Østlandet. Dei har fått ei heilt ny nettside med integrert nettbutikk kor du kan handle eit utval av deira smakfulle spesialitetar som biffsalami, reinsdyrpølse, Totenpølse og viltpølse.

Høyrest det freistande ut? Handl i nettbutikken deira her.

 

Lokal mat på kartet
Kortmat er alltid på skattejakt blant god lokalprodusert mat & drikke, og spennande reiseopplevingar. Vi vil gjerne vere med å sette di bedrift og dine produkt på kartet. Kontakt oss for eit uforpliktande tilbod på post@kortmat.no.